Cart 0

Om oss.

BML är generalagent i Norden för Vandersanden fasadtegel och hjälper
arkitekter med projektering av olika fasadlösningar. Vem är Vandersanden då?

Ett familjeföretag sedan år 1924 som drivs av innovation, ärlighet, tillit och respekt. Vi erbjuder produkter som inspirerar till design och realiserar innovativa byggnader, gator och trädgårdar.

Som affärspartner bygger vi hållbara relationer baserade på öppenhet. Vi lyssnar på våra kunder och
förstår deras behov. Att arbeta med oss på BML innebär att man ingår i den stora vandersandenfamiljen. Upptäck det själv!

073Z-Leto-1-.jpg

Kundfokuserad och innovativ.

Vi är här för att ge dig råd om ditt val av tegelstenar, fasadlösningar och marktegel. Vi vill engagera oss med varje kund från start till färdigställande. Du kan lita på vår stora expertis från våra konsulter, arkitekter, byggnadsingenjörer och installatörer. Vårt serviceteam hjälper dig gärna med dina estetiska val, tekniska frågor eller komplexa lösningar.

Vi utvecklar nya tegelapplikationer och lösningar i vår egen forsknings- och utvecklingsavdelning som omedelbart möter behoven hos den nationella och internationella byggmarknaden. Ett utmärkt exempel på detta är E-Board®, en fasadlösning med högkvalitativa isoleringsegenskaper. Vi är stolta över att ha fått ett innovationspris för utvecklingen av Zero®, en patenterad tegelsten för murning utan fog. Signa®, ett prefabricerad element med strålkonstruktion, tilldelades det prestigefyllda internationella A’design-priset.

Shakespeare_Theatre_Morvan_02.jpg

Kvalitet.

Vi erbjuder ett brett utbud av tegelstenar i färger som sträcker sig från vit till svart och i olika storlekar och texturer. Vi har fasadtegel och marksten som passar dina behov. Alla våra tegelstenar uppfyller alla hållbarhets och kvalitetsstandarder och krav.

Socialt hållbart ansvar.

På Vandersanden är hållbarheten en röd tråd i våra produkter, våra produktionsprocesser och vårt sätt att samarbeta med människor, miljö och samhälle. Naturligtvis uppfyller alla våra produktionsanläggningar ISO 140001 Environmental Management Standard.

Visste du att våra avfallsströmmar är 0%? Läs mer om vår hållbarhetspolitik.

Vandersanden har som mål att skapa en trevlig miljö där medarbetarna är glada och stolta över att arbeta. En plats där de kan utveckla sin fulla potential och samarbeta som en familj i en trevlig och tillförlitlig atmosfär. Som en följd av vår professionella "People, Planet & Profit" -policy fick vi Belgiska Ambassadörs utmärkta familjeföretagare pris.

Shakespeare_Theatre_Morvan_03.jpg

STÖRSTA tegelproducerande familjeföretag i Europa.

Vandersanden-familjen består av 600 anställda på olika produktionsplatser och kontor i Belgien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland och England. Med totalt 8 produktionsanläggningar är Vandersanden det största tegelproducerande familjeföretaget i Europa, och en av de ledande aktörerna på den internationella byggmarknaden.

Sammantaget producerar vi över 500 miljoner tegelstenar per år för den europeiska marknaden och därutöver. I Belgien är vi marknadsledande på handgjorda tegelstenar, och i Nederländerna leder vi på marktegel.

Välkommen till familjen.

Vi är stolta över våra framgångar hittills och vi lyssnar alltid på våra kunder, eftersom de är en viktig del av vår historia och framtid. Vi är öppna för att möta nya framåtblickande partners, så att vi tillsammans kan ta itu med de nya utmaningar som vi står inför när det gäller hållbarhet, innovation och kvalitet.

Om våra Vandersanden-värden och produkter överensstämmer med er, kontakta oss idag. Vi vill välkomna dig till vår familj.

Shakespeare_Theatre_Morvan_02.jpg