Kvalitet / Certifikat

Vandersanden har alltid fäst stor vikt vid kvalitet. Vandersanden har en flotta av moderna maskiner och har en strikt kvalitetskontroll filosofi som bygger på behärskning av modern teknik för tillverkning av fasadtegel formgjutna "hantverk".

Beroende på produktionsenheten av en viss produkt, kan vi lämna ut ett eller flera certifikat som anges nedan. Vänligen kontakta oss om du behöver mer information inom detta ämne.

Vandersanden har certifikat ISO-9001: 2000 som är mycket prestigefullt, en milstolpe för företaget - både för produktionsenhet som för försäljning - har genomförts för att få en organisation att bli så effektivt som möjligt.

Vid val av  Vandersandens fasadtegel till fasaden av ditt hus, kan du vara säker på att ditt val har fått stöd av en rad kvalitetsintyg. Blocken möter de tuffaste kraven förknippade med de kvalitetsnormer belgiska BENOR. Detta innebär ett externt laboratorium regelbundet testar dess väsentliga egenskaper.

Alla Vandersanden tegel försedda med CE-certifikat, gäller från 1 april 2006. Du hittar CE specifikationer för sten i produkterna.

 
   
    |  HEM  |  REFERENCE HOUSES  |  SHOWROOMS  |  SITEMAP  |
Use of this Web site constitutes acceptance of the BML.SE User Agreement and Privacy Policy .
Copyright © 2009 BML.SE . All Rights Reserved